inregistrare forum articole stiri despre site cautare 
utilizator

parola
  Linkuri
FORUM


 
Fashion (1/6)
Face parte din seria: Fashion
Autor: Vancea Dorin (..:: umbro ::..)
Categoria personala: Fashion
Categorie generala: Portret
Data postarii: 27.07.2005 01:32

Detalii:Un mic studio facut de mine si de Radu_M, modelele nu sunt profesioniste, machiajul facut de ele, imbracamintea la fel. Un experiment, cred eu ... care a iesit destul de bun.

Aparat foto: Canon EOS 300D
Locatia si data fotografierii: Home-Made
Vizualizata de: 3060 ori

(Media notelor: 3 din 1 notari)
‹ fotografia anterioara fotografia urmatoare ›

Ciorba Adrian (adi911) [ sus ]
27-07-2005 08:31

Asta mi se pare cea mai interesanta. Imi place cum se vede lumina in ochelari. Sunt "lucrati" in ps ? Oricum, arata bine. Totusi, poate lumina de pe nas si buze arata mai bine daca era difuza. Cred eu.


Alin Popescu (alithenake) [ sus ]
27-07-2005 18:50 | Nota acordata fotografiei:

mie tocmai aceasta nu imi place. de fapt e prea urat spus nu imi place. Fotografia e buna, insa ma face sa ma intreb - oare vede ceva prin ochelarii aceia? Zici ca sunt din sticla mata (slefuita). Daca au fost prelucrati, au fost prea mult, daca asa a iesit fotografia direct, a fost o ciudata reflexie/refractie ?! a luminii . Seria am vazut-o pe site, in general buna spre foarte buna. Ca realizare, 4*, insa modelele nu au fost prea "destinse".

Poate ne dai niste detalii despre set-up (lumini, fundal etc.)


Iorga Marian (marianio) [ sus ]
01-08-2005 15:14

Ochelarii astia!!! Parca sunt ochi de musca. Bun, sa incepem... . Pai daca aveti studio aduceti repede pudra si fond de ten. Sau aer conditionat. La fruntea transpirata sau grasa trage lumina. Si asta supara! Ma rog, aici nu supara prea tare. Util fondul de ten si pt mustacioara si diverse imperfectiuni ale tenului.
Una peste alta, o fotografie de exercitiu.Si exercitiul este bun. Succese!


 
 
Daca doriti sa adaugati un comentariu trebuie sa va logati, daca nu aveti un cont creat atunci apasati butonul `Inregistrare`.
©FOTOdigital.ro 2004-2011