inregistrare forum articole stiri despre site cautare 
utilizator

parola
  Linkuri
FORUM


 
spre infinit
Autor: Bogdan Grosu (Bogdan Grosu)
Categorie generala: Arhitectura
Data postarii: 28.01.2005 08:22

Detalii:noise-ul aparent din imagine se datoreaza texturii peretilor...dupa parerea mea este mai degraba o iluzie optica decat o problema tehnica deoarece fotografia a fost facut la ISO 100

Aparat foto: Nikon 5700
Timp expunere: 1/250
Diafragma: F 5.2
Sensibilitate (ISO): 100
Locatia si data fotografierii: capul espichel, portugalia
Vizualizata de: 3648 ori

(Media notelor: 4 din 1 notari)
‹ fotografia anterioara fotografia urmatoare ›

Simona-Elena Vitouladitis (to3oths) [ sus ]
30-01-2005 00:32 | Nota acordata fotografiei:

Ai dreptate, insa iluzia optica, din pacate, este intarita de compresia necesara postarii pe web facind-o sa piarda din claritatea pe care o are fotografia originala.
Altfel, fotografia e frumoasa, lumina puternica si unghiul superb, perspectiva bine pusa in valoare, culori foarte frumoase, geometria foarte bine captata. Ar fi trebuit indreptata pe orizontala 1 sau cel mult 2 grade. Punctajul are legatura cu tot ce am spus in afara de primul paragraf.


Bogdan Grosu (Bogdan Grosu) [ sus ]
30-01-2005 03:51

mersi...nu prea am inteles insa de ce ar trebui indreptata pe orizontala!?...ti se pare inclinata?!...in ce parte?...cladirea este o manastire veche si abandonata din portugalia...daca vezi elemente inclinate e f posibil sa fie incinate si in realitate...eu am luat ca element de referinta stalpul din dreapta care am cosiderat ca trebuie sa fie cel perfect vertical in dauna unor eventuale elemente putin inclinate din fundal...


Simona-Elena Vitouladitis (to3oths) [ sus ]
03-02-2005 03:43

Mie mi se pare ca linia orizontala cea mai mare e inclinata foarte usor spre stinga. Din cauza asta mi s-a parut ca ar vrea o mica readucere spre dreapta. Dar, cum am zis si la inceput, cred ca mi se pare pt ca restul fotografiei este in regula.


 
 
Daca doriti sa adaugati un comentariu trebuie sa va logati, daca nu aveti un cont creat atunci apasati butonul `Inregistrare`.
©FOTOdigital.ro 2004-2011